top of page

Dag lieve Zonnegroen leerlingen,


Dag lieve Zonnegroen leerlingen,

Wat missen wij jullie! Het is zo stil op school… De speelplaats ligt er verlaten bij, De klaslokalen zijn leeg, En de refter wordt niet gebruikt. Alles is zo proper en netjes, Dat zijn we niet gewoon doorheen een schooljaar.

Af en toe komt er een leerkracht langs Om taken en opdrachten te printen, Om eens te horen of we nog nieuws hebben. Of om naar jullie te telefoneren om te horen hoe het met jullie gaat. Hoe het zit met jullie taken?

Gisteren hebben we vol spanning naar de persconferentie gekeken. Vanuit Brussel is er beslist dat het 5de jaar en ABO terug naar school mogen komen vanaf vrijdag 15 mei. Dit wil zeggen dat alle leerlingen van de obs, 2de, 3de, 4de en OV1 nog NIET naar school mogen komen. De leerlingen het 5de jaar en ABO krijgen binnenkort een telefoontje en een brief van school met alle nieuwe, strenge richtlijnen.

Leerlingen of ouders die nog vragen hebben mogen de directie altijd contacteren via greet.impe@zonnegroen.be of tijdens de schooluren via 011/78.92.90

Lieve schatten, we hopen jullie allemaal zo snel mogelijk terug te zien! Maar we gaan goed luisteren naar de richtlijnen en blijven in ons KOT. Hopelijk kunnen we dan zo samen het virus verslaan.

Dikke afstandsknuffels en tot binnenkort!

Jullie directie, leerkrachten, opvoeders en onderhoudspersoneel van Zonnegroen

bottom of page