Dikketruiendag 2019


De Dikketruiendag vond plaats in onze school op 14 februari 2019. De verwarming van de school werd enkele graadjes lager gedraaid, om de opwarming van de aarde tegen te gaan. Daarom moest iedereen die dag een dikke trui aantrekken. Het thema was de ‘klimaatflandriens’, die met de fiets weer en wind trotseren om op school of op hun werk te geraken. De leerlingen van het observatiejaar zijn op de fiets gesprongen en hebben kilometers gefietst voor het klimaat. Rondjes maken op een ligfiets, mountainbike, vouwfiets, step, stadsfiets, go-cart,…en zo "de kilometers" verdienen. De klimaat quiz kon ook niet ontbreken. Namiddag gingen ze fietsen voor en in de natuur.

  • Facebook Social Icon

© Copyright 2016 BUSO Zonnegroen

Contact

Tel: +32 11 78 92 90 

Email: info@zonnegroen.be

Adres

Sint-Truidensesteenweg 44
3440 Zoutleeuw